Skip links

Arrangementen

Is je gezelschap groter dan acht personen? Geen probleem! Speciaal voor grotere groepen hebben we diverse arrangementen voor het diner, maar we stellen ook graag een arrangement op maat samen. Zo maken we van elke verjaardag, afscheidsborrel, bruiloftsdiner of teamuitje echt een feestje. Hieronder staan enkele voorbeelden van arrangementen om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee in jouw wensen, zodat we samen een arrangement kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij je gezelschap. Naar wens verzorgen we dit ook bij je thuis. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Geselecteerde personen: 0

Menu 1: Keuzemenu  

Iedereen kiest op voorhand een voor-, hoofd- en een nagerecht uit één van de volgende opties  53,95 p.p.

 

Voorgerecht

Carpaccio van Twents rund 
of
Steamed buns met pulled deer
of
Gamba’s da Gablo

 

Hoofdgerecht 

Biefstuk van Diamanthaas
of
Verse gebakken tonijn
of
Spareribs

 

Dessert 

Klassieke Crème Brûlée met vanille
of
Chocozoenen
of
Dame Blanche

Reserveer nu

Menu 2: Sharing is caring classic 

Alle drie de gangen worden op planken in het midden van de tafel geserveerd  55,50- p.p. 

Voorgerecht 

Carpaccio XXXL
Heerlijke carpaccio van Twents rund, geselecteerd voor ROAST it, geserveerd met mayonaise van zomertruffel uit Umbrië (Italië), geschaafde Parmezaanse kaas, pittenmix en gemengde sla 

en 

Broodplank
Knapperig brood van de ambachtelijke bakker, elke dag vers gebakken, geserveerd met kruidenboter, ROAST it-saus, knoflooksaus en pesto 
 

Hoofdgerecht 

Dikke plank met biefstuk van diamanthaas
Prachtige diamanthaas van Schotse highlanders, huisgemarineerde spareribs en zacht gegaard buikspek. Liever gamba’s  i.p.v. buikspek? Geen probleem! 

Dessert 

Dikke plank dessert
Wisselende soorten ijs met chocomousse, marshmallow en meringue   

Reserveer nu

Menu 3: Sharing is caring XO

Alle drie de gangen worden op planken in het midden van de tafel geserveerd  67,50- p.p.

Voorgerecht

Chef’s special
Heerlijke gevulde plank met carpaccio van Twents rund, steam buns gevuld met pulled deer en taco’s met tonijntartaar

Hoofdgerecht

Signature van de chef XO
Zacht gegaarde shortrib (in de been) met hoisinsaus, taugé, bosui en pinda’s, ±200 gram botermalse bavette van geselecteerd Australisch Black Angus Beef en gamba’s da gablo. Liever buikspek i.p.v. gamba’s? Geen probleem!

Dessert

Grand Dessert
Mooie plank met een samenvatting van de nagerechtenkaart.

Reserveer nu

Beoordelingen

DIRECT RESERVEREN