Arrangementen
Is je gezelschap groter dan acht personen? Geen probleem! Speciaal voor grotere groepen hebben we diverse arrangementen voor het diner, maar we stellen ook graag een arrangement op maat samen. Zo maken we van elke verjaardag, afscheidsborrel, bruiloftsdiner of teamuitje echt een feestje. Hieronder staan enkele voorbeelden van arrangementen om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee in jouw wensen, zodat we samen een arrangement kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij je gezelschap. Naar wens verzorgen we dit ook bij je thuis. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Menu 1: Keuzemenu
Iedereen kiest op voorhand een voor-, hoofd- en een nagerecht uit één van de volgende opties 53,95 p.p.
Voorgerecht
Carpaccio van Twents rund
of
Steamed buns met pulled deer
of
Gamba’s da Gablo
Hoofdgerecht
Biefstuk van Diamanthaas
of
Verse gebakken tonijn
of
Spareribs
Dessert
Klassieke Crème Brûlée met vanille
of
Chocozoenen
of
Dame Blanche
Reserveer nu
Menu 2: Sharing is caring classic
Alle drie de gangen worden op planken in het midden van de tafel geserveerd 55,50- p.p.
Voorgerecht
Carpaccio XXXL
Heerlijke carpaccio van Twents rund, geselecteerd voor ROAST it, geserveerd met mayonaise van zomertruffel uit Umbrië (Italië), geschaafde Parmezaanse kaas, pittenmix en gemengde sla
en
Broodplank
Knapperig brood van de ambachtelijke bakker, elke dag vers gebakken, geserveerd met kruidenboter, ROAST it-saus, knoflooksaus en pesto
Hoofdgerecht
Dikke plank met biefstuk van diamanthaas
Prachtige diamanthaas van Schotse highlanders, huisgemarineerde spareribs en zacht gegaard buikspek. Liever gamba’s i.p.v. buikspek? Geen probleem!
Dessert
Dikke plank dessert
Wisselende soorten ijs met chocomousse, marshmallow en meringue
Reserveer nu
Menu 3: Sharing is caring XO
Alle drie de gangen worden op planken in het midden van de tafel geserveerd 67,50- p.p.
Voorgerecht
Chef’s special
Heerlijke gevulde plank met carpaccio van Twents rund, steam buns gevuld met pulled deer en taco’s met tonijntartaar
Hoofdgerecht
Signature van de chef XO
Zacht gegaarde shortrib (in de been) met hoisinsaus, taugé, bosui en pinda’s, ±200 gram botermalse bavette van geselecteerd Australisch Black Angus Beef en gamba’s da gablo. Liever buikspek i.p.v. gamba’s? Geen probleem!
Dessert
Grand Dessert
Mooie plank met een samenvatting van de nagerechtenkaart.
Reserveer nu