Arrangementen
Is je gezelschap groter dan acht personen? Geen probleem! Speciaal voor grotere groepen hebben we diverse arrangementen voor het diner, maar we stellen ook graag een arrangement op maat samen. Zo maken we van elke verjaardag, afscheidsborrel, bruiloftsdiner of teamuitje echt een feestje. Hieronder staan enkele voorbeelden van arrangementen om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee in jouw wensen, zodat we samen een arrangement kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij je gezelschap. Naar wens verzorgen we dit ook bij je thuis. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Menu 1: Keuzemenu
Iedereen kiest op voorhand een voor-, hoofd- en een nagerecht uit één van de volgende opties 53,95 p.p.
Voorgerecht
Carpaccio van Twents rund
Heerlijke carpaccio van Twents rund, geselecteerd voor ROAST it, geserveerd met mayonaise van zomertruffel uit Umbrië (Italië), geschaafde Parmezaanse kaas, pittenmix en gemengde sla.
of
Gravad lax
Verse huisgemarineerde zalm met grove mosterd en dille, geserveerd met groene appel, hazelnotencrumble en een frisse limoenmayonaise.
of
Gamba’s da Gablo
Drie grote gamba’s, op traditionele wijze bereid in olijfolie met rode peper en veel knoflook, geserveerd met kruidenbrood
Hoofdgerecht
Biefstuk van Diamanthaas
Het meest malse stukje uit de schouder van het rund, geserveerd met gebakken champignons, huisgemaakte rodewijnjus en kruidenboter `
of
Verse gebakken griet*
Gebakken grietfilet met antiboise** Dit gerecht was tijdens de barbecue workshops de hit van het
seizoen
* De griet is een straalvinnige vis – oftewel een platvis – uit de familie van de tarbotachtigen
** Klassieke groenten vinaigrette op basis van tomaat en groene kruiden
of
Spareribs
Ruime portie op Spaanse wijze gesneden spareribs; veel vlees en een dun randje vet, geserveerd met knoflooksaus.
Dessert
Hazelnootbavarois
Romige bavarois met hazelnootganache, gezouten karamel en hazelnootcrumble
of
Chocozoenen
Mousse van pure chocolade, biscuit en gebrande marshmallow.
of
ROAST it style Dame blanche
Vanille-ijs met een huisgemaakte kletskop, oreocrumble, meringue en chocoladeschotsen, geserveerd met warme chocoladesaus
Menu 2: Sharing is caring classic
Alle drie de gangen worden op planken in het midden van de tafel geserveerd 55,50- p.p.
Voorgerecht
Carpaccio XXXL
Heerlijke carpaccio van Twents rund, geselecteerd voor ROAST it, geserveerd met mayonaise van zomertruffel uit Umbrië (Italië), geschaafde Parmezaanse kaas, pittenmix en gemengde sla
en
Broodplank
Knapperig brood van de ambachtelijke bakker, elke dag vers gebakken, geserveerd met kruidenboter, ROAST it-saus, knoflooksaus en pesto
Hoofdgerecht
Dikke plank met biefstuk van diamanthaas
Prachtige diamanthaas van Schotse highlanders, huisgemarineerde spareribs en zacht gegaard buikspek. Liever gamba’s i.p.v. buikspek? Geen probleem!
Dessert
Dikke plank dessert
Wisselende soorten ijs met chocomousse, marshmallow, kletskop en meringue
Menu 3: Sharing is caring XO
Alle drie de gangen worden op planken in het midden van de tafel geserveerd 67,50- p.p.
Voorgerecht
Chef’s special
Heerlijke gevulde plank met huisgemaakte gravad lax, carpaccio van Twents rund en steam buns
gevuld met pulled pork
Hoofdgerecht
Signature van de chef XO
Zacht gegaarde shortrib (in de been) met hoisinsaus, taugé, bosui en pinda’s, ±200 gram botermalse bavette van geselecteerd Australisch Black Angus Beef en gamba’s da gablo. Liever buikspek i.p.v. gamba’s? Geen probleem!
Dessert
Grand Dessert
Mooie plank met een samenvatting van de nagerechtenkaart.