ROAST IT on TOUR
De kwaliteit van het restaurant bij u thuis, op uw bedrijf of bij uw evenement.
ROAST it: liefde voor barbecue
ROAST it is begonnen door twee vrienden die het begrip barbecue een nieuwe en heel andere inhoud wilden geven. Bijna tien jaar later bestaat ROAST it uit een sterk en ervaren team van gemotiveerde barbecue-pro’s, die er alles aan doen om je verwachtingen te overtreffen.
De benchmark op het gebied van barbecue catering
ROAST it is dé barbecuecateraar; gespecialiseerd in moderne culinaire grillgerechten op het allerhoogste niveau, waarmee je van elk barbecue-evenement een groot feest maakt. Na bijna 10 jaar perfectioneren, sleutelen, leren van fouten en verbeteren zijn we het toonaangevende bedrijf op het gebied van private dining, barbecue catering en barbecue workshops in Nederland. We laten in al onze barbecue-evenementen onze liefde voor het ambacht, prachtige lokale producten en open vuur samenkomen tot een vlammend succes.
Hieronder vind je wat voorbeeldmenu’s om een idee te krijgen van de mogelijkheden, maar in overleg kunnen wij een compleet gepersonaliseerd menu samenstellen op basis van uw wensen.
Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo snel mogelijk contact op!
Classic barbecue:
Show cooking barbecue buffet
Vanaf 25 personen
Vlees & vis
Vlees- en visgerechten van de Big Green Egg worden gedurende de hele avond vers voor u bereid. De chefs geven een vlammende show voor jullie en je mag ze de hele dag alles vragen over de Big Green Egg en het barbecueën:
- Spareribs; op Spaanse wijze gesneden spareribs; veel vlees en een dun randje vet, geserveerd met knoflooksaus
- Botermals buikspek; 24 uur lang zacht gegaard buikspek, geserveerd met hoisinsaus, taugé, bosui, pinda’s
- Runder Ribeye of Côte de boeuf van Argentijns Black Angus Beef, geserveerd met kruidenboter en dragonsaus
- Vers gerookte zalm uit Noorwegen geserveerd met olijfolie en limoen
Voor de kinderen
- Hamburgertjes
- Gegrilde kipfilet
- Spareribs
Salades
- Salade gegrilde kip, geserveerd met ras el hanoutsaus, granaatappel en gekarameliseerde cashewnoten
- Salade gegrilde groentes met paprika, courgette en groene asperges, geserveerd met bosui, Parmezaanse kaas en pittenmix
- Caprese met mozzarella, huisgemaakte pesto en balsamicostroop
Bijgerechten
- Aardappelsalade
- Verse friet met huisgemaakte mayonaise
- Knapperig brood van de ambachtelijke bakker, vers gebakken en geserveerd met kruidenboter, ROAST it-saus, knoflooksaus en pesto
We kunnen in overleg ook een vegetarisch menu aanbieden
We hebben twee opties voor het dessert:
- Grand dessert: diverse kleine nagerechten
of
- Een overweldigende ijstaartenparade die verzorgd wordt door Van der Poel
Kleine lettertjes:
Prijzen voor het menu zijn 39,95 per volwassene en 17,50 per kind. De prijs voor het dessert is 14,- p.p.
Deze prijzen zijn inclusief BTW, exclusief voorbereidingskosten à 175,- tot 80 personen, 279,- van 80 tot 180 personen, exclusief reiskostenvergoeding à 0,39 per kilometer, exclusief uurtarief van de grillmaster à 59,95 p.p./p.u. en hulpgrillmaster à 35,- p.p./p.u.
Drank en huur van tenten en andere benodigdheden zijn niet bij de prijs inbegrepen. Dit kan in overleg wel verzorgd worden.
Reserveer nu
Menu 1: Sharing is caring private dining
Deze menu’s worden familie style geserveerd op planken op de zelfde manier als in het restaurant
55,50 p.p.* vanaf 8 personen
Truffelchips met ras el hanout
Voorgerecht
Knapperig brood van de bakker, elke dag vers gebakken, geserveerd met kruidenboter, ROAST it-saus, knoflooksaus en pesto
èn
Carpaccio XXXL: Heerlijke carpaccio van Twents rund, geselecteerd voor ROAST it, geserveerd met mayonaise van zomertruffel uit Umbrië (Italië), geschaafde Parmezaanse kaas, pittenmix en gemengde sla
Hoofdgerecht
24 uur lang zacht gegaard buikspek met hoisinsaus, taugé, bosui, pinda’s
èn
Ruime portie op Spaanse wijze gesneden spareribs; veel vlees en een dun randje vet, geserveerd met knoflooksaus
èn
Botermalse Runder Ribeye van Argentijns Black Angus Beef, geserveerd met rodewijnjus en kruidenboter
Geserveerd met verse friet, huisgemaakte mayonaise en een frisse salade
Nagerecht
Grand dessert
Reserveer nu
Menu 2: Sharing is caring private dining
Deze menu’s worden familie style geserveerd op planken op de zelfde manier als in het restaurant
120,- p.p.* vanaf 8 pers
Truffelchips met ras el hanout
Voorgerecht
Knapperig brood van de bakker, elke dag vers gebakken, geserveerd met kruidenboter, ROAST it-saus, knoflooksaus en pesto
en
Goed gevulde plank met kreeften-avocado salade, tartaar van verse sashimi tonijn met kaviaar, carpaccio van Twents rund met Parmezaan, pittenmix en verse truffel.
Hoofdgerecht
Dry Aged Côte de Boeuf met Albufera saus en verse truffel.
(Natuurvlees is afkomstig van 100% Nederlandse runderen die grazen in de nationale parken en bossen. Natuurvlees is gecertificeerd met het Beter Leven Keurmerk).
Zacht gegaarde shortrib (in het been) met hoisinsaus, taugé, bosui en pinda’s.
Gamba’s op traditionele wijze bereid in olijfolie met rode peper en veel knoflook.
Nagerecht
Grand dessert
Kleine lettertjes:
Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief reiskostenvergoeding à € 0,39 per kilometer, exclusief uurtarief van de grillmaster à 59,95 p.p./p.u. en hulpgrillmaster 35,- p.p./p.u.
Drank en huur van tenten en andere benodigdheden zijn niet bij de prijs inbegrepen. Dit kan in overleg wel verzorgd worden.
Reserveer nu
Menu 3: Hapjesbarbecue
Diverse luxueuze hapjes; perfect voor bij verschillende gelegenheden, zoals een verjaardag, zakelijke borrel of teamuitje
27,95 p.p.* vanaf 20 pers
- Truffelchips met Ras el Hanoutsaus
- Krokante crostini met tomaat en knoflook
- Klassieke steak tartaar
- Gegrilde tonijn, geserveerd met limoencrème, ponzu en haringkaviaar
- Loaded fries met baconmayonaise en Parmezaan
- Bitterballen met mosterd
- Steam buns met pulled pork en zoetzure groentes
- Botermals buikspek, geserveerd met hoisinsaus, taugé, bosui en pinda’s
- Côte de Boeuf met kruidenboter
- Vers gerookte zalm met olijfolie en limoen
Reserveer nu
Menu 4: Walking dinner
Tijdens uw evenement wordt het diner in meerdere kleinere gangen geserveerd, waarbij gasten geen vaste plek hebben
69,- p.p.* vanaf 20 pers
- Truffelchips met ras el hanoutsaus
- Crostini met een tartaar van tonijn, geserveerd met een crème van citrus en haringkaviaar
- Vitello tonato – Dungesneden kalfsmuis met tonijnmayonaise, gefrituurde kappertjes, zoetzure rode ui en zoetzure mosterdzaadjes
- Heerlijke carpaccio van Twents rund, geselecteerd voor ROAST it, geserveerd met mayonaise van zomertruffel uit Umbrië (Italië), geschaafde Parmezaanse kaas, pittenmix en gemengde sla
- Gegrilde bloemkool met Hollandaise op basis van miso en gepofte wilde rijst
- Verse gerookte zalm, geserveerd met olijfolie en limoen
- Verse friet met huisgemaakte mayonaise
- Australische bavette met huisgemaakte rodewijnjus en kruidenboter
- Grand dessert: een selectie van nagerechten
Reserveer nu
Ambacht
Onze hoogopgeleide professionals werken alleen maar met de mooiste producten en de allerbeste apparatuur. We barbecueën op de Big Green Egg en doordat we alles zelf maken van verse producten, is het voor ons geen enkel probleem om ook gasten met allergieën of speciale dieetwensen een geweldige barbecue ervaring te bezorgen.
Kortom, als het gaat om barbecue catering op niveau, private dining, een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of om een bedrijfsbarbecue, ROAST it maakt er een geweldig feest van.